Samarbejde med det lokale erhvervsliv

Samarbejde med det lokale erhvervsliv

UU Sydfyn har i 2015 og 2016 arrangeret "Åben virksomhed" i samarbejde med erhvervslivet og Rotary i Svendborg Kommune. I 2017 deltager ligeledes Langeland og Ærø kommuner.

I år er det således 3. gang, at sydfynske virsomheder åbner deres døre og byder unge fra 8.-10. klasse med forældre indenfor til en snak om uddannelsesmulighederne i deres branche. Sidste år havde 52 virksomheder besøg af i alt 207 unge - fordelt på tre besøgsrunder.

De unge for derse forældre vil på dagen blive præsenteret for fag, brancher og muligheder. Dette for at familien bedre kan kvalificere de unges uddannelsesvalg samt udfordre dem på deres valg af uddannelse.

I 2017 afvikles Åben Virksomhed lørdag den 11. november kl. 9-14.

De besøgende kan selv vælge, hvilke tidspunkter, de ønsker at besøge hvilke virksomheder. Da  virksomheder fra både Svendborg, Langeland og Ærø deltager i arrangementet i år og transporttiden kan være en udfordring vil besøgsrunderne ligge som følger:

1. besøg kl 9

2. besøg kl 11

3. besøg kl 13.

Et besøg forventes at vare 1-1½ time.

Tilmeldining for elever og forældre vil være muligt fra starten af det nye skoleår i august måned.

Er I som virksomhed interesseret i at høre nærmere om arrangementet, er I meget velkomne til at kontakte leder af UU Sydfyn Anne Marie Nyborg på mail anne.marie.nyborg@svendborg.dk eller mobil 21598467.